Hoppa till sidans innehåll

Nissanslaget

20 MAR 2019 20:44
I helgen spelades Nissanslaget i Halmstad. Sex spelare från Västan deltog.
  • Skapad: 20 MAR 2019 20:44

I U11 deltog Leopold, efter en svängig första match som han förlorade i en tre setaretog vann han sin andra match med riktigt bra spel. I sista matchen spelade han bra men förlorade en jämn och bra spelad match. 

I U13 spelade Arvid och efter ha vunnit första marchen på WO fick han möta den helt klart bästa U13 spelaren i turneringen, förlust men ändå vidare till slutspelet. I slutspelet fick han möta ytterligare en riktigt duktig spelare som gick hela vägen till final mot Arvids pool motståndare. Lite olycklig lottning denna gången men fanns många bra moment i hans spel som kommer bådar gott för framtiden.

I C-klassen som är en senior klass spelade Aziz, Simon Johan N. Aziz förlorar två välspelade matcher innan det blir en fin vinst i sista pool matchen. Simon som gjorde debut i senior klass spelar riktigt bra, lite för många ungdoms missar gör att det inte blir några segrar men han visade att han har ett stort spel i kroppen när det fungerar. Johan N gör också två bra matcher i sin andra senior tävling och gör även han lite för många små misstag som leder till två förluster men även Johan har spelet som behövs så framtiden ser ljus och bra ut.

I B-klass spelade Johan O, med obefintlig träning lever han på rutin och vinner de två första matcherna innan det blir förlust i sista pool matchen, men vidare som pool två. I slutspelet tar orken slut och han förlorar en tre setare. 

Alla gör verkligen bra ifrån sig i denna tävlingen, var riktigt kul att se att alla gör framsteg, lite små saker att jobba vidare på men när det sitter kommer alla bli att räkna med. 

Skribent: Johan Olofsson
E-post: Adressen Gömd

 

 

Postadress:
BMK Västan - Badminton
Johan Olofsson, Valhallavägen 34A
31273 Skummeslövsstrand

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: johan.olofsson77@gma...

Se all info