Hoppa till sidans innehåll

Nissanslaget

23 MAR 2018 16:35
I helgen spelades Nissanslaget i Halmstad och många Västan spelare var med.
  • Skapad: 23 MAR 2018 16:35

I U11 spelade Ludvig, Arvid och Leopold, alla spelade bra mot ett ovanligt starkt startfält. Arvid och Ludvig tar sig vidare som pool tvåor till slutspelet där det blir förlust i första matchen. 

I U13 spelade Elliot, Theodore och Elias. Elias spelar bra men mot tufft motstånd så inget slutspel denna gången. Elliot och Theodore tar sig vidare som pool tvåor och får genast möta varandra, där vinner Elliot en jämn match. Sen tar Elliot fram det riktigt bra spelet och spelar enligt mig den bästa badminton jag sett honom spela och efter en rafflande final står Elliot som segrare 

IU15 spelade Johan och trots en envis förkylning så tar han sig till semifinal innan orken tar slut, men en tredje plats är inte illa.

I C spelade den något äldre Johan, gick ganska bra trots avsaknad av träning och matchvana, så en andra plats blev det denna gången.

En totalt sett mycket bra tävling av alla spelare, spelet blir bättre och bättre och känslan är att det kommer bli mycket kul att följa det här gänget på kommande tävlingar.

Skribent: Johan Olofsson
E-post: Adressen Gömd

 

 

Postadress:
BMK Västan - Badminton
Johan Olofsson, Valhallavägen 34A
31273 Skummeslövsstrand

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: johan.olofsson77@gma...

Se all info