Hoppa till sidans innehåll

Lergöksträffen

03 MAR 2020 19:36
I helgen spelades Lergöksträffen i Skälderviken.
Från Västan deltog John, Joel, Leopold, Simon, Johan N, Patrik och Johan O.
  • Skapad: 03 MAR 2020 19:36

I U11 spelade John och Joel, som vanligt kämpade våra unga killar väl mot lite blandat motstånd. Klassen bestod av 5 deltagare och alla mötte alla, många bra matcher blev det mot bland annat en av Sveriges bästa U11 spelare. Joel hade bäst form denna dag och blev trea i klassen.

I U13 deltog Leopold, med tuffast tänkbara lottning gjorde han två bra matcher och trots förlust i båda så visade han härlig kämpa anda. 

I C-klass spelade Simon, Johan N och Patrik, de spelade bra och tyvärr föll det denna gången på lite okoncentration i avgörande lägen. Spelet finns där för att gå vidare till slutspel och är bara en tidsfråga innan detaljerna sitter och då kommer också resultaten.

I B-klassen spelade Johan O, efter bra spel i poolen blev det slutspel men i kvartsfinal tog det stopp efter en jämn match mot en ung supertalang från Aura. 

Summerar man helgen ska alla vara nöjda, även om inte resultaten alltid var med oss så finns det mer att plocka fram hos alla och när de små detaljerna sitter kommer resultaten. Är också kul att alla håller ihop mellan matcherna och att alla hjälper varandra med coaching och stöttning under matcherna. 

Skribent: Johan Olofsson
E-post: Adressen Gömd

 

 

Postadress:
BMK Västan - Badminton
Johan Olofsson, Valhallavägen 34A
31273 Skummeslövsstrand

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: johan.olofsson77@gma...

Se all info