Hoppa till sidans innehåll

Framgångar gånger 2

12 FEB 2018 21:11
Våra spelare har under två intensiva tävlingshelger spelat i Växjö och Hässleholm med fina resultat
  • Skapad: 12 FEB 2018 21:11

Om vi börjar i Växjö så deltog Eric, Simon, Ludvig och Arvid. 

HSU17 och HSU15 var sammanslagen och här deltog Eric och Simon. Båda tar sig vidare till slutspel där det tyvärr blev så att de fick möta varandra, Eric går segrande ur klubbkampen och Eric fortsätter spela bra genom hela slutspelet och står till slut som segrare av hela tävlingen.

I U11 spelar Arvid och Ludvig, de spelar mycket bra och båda tar sig till semifinal innan motståndet blev för tufft. Men trea och fyra är mycket bra. Framtiden ser ljus ut. 

I Hässleholm spelade Ludvig, Arvid, Elliot och Theodore. Alla tar sig till slutspelet efter många riktigt tuffa matcher. I slutspelets första match möts Arvid och Ludvig där Ludvig vinner denna gången, i nästa match förlorar han tyvärr. Theodore får en tuff första slutspelsmatch, är riktigt nära att ta andra set efter mycket bra spel men blir tillslut förlust i två set. Ellior står över första slutspels rundan men det blir också här förlust i hans första slutspelsmatch. 

Ska man summera dessa två helger kan man som tränare inte vara mer nöjd, alla spelarna visar en grym attityd och det märks att träningarna ger resultat, är övertygad om att vi kommer se ännu bättre resultat av dessa duktiga ungdomar. 

Skribent: Johan Olofsson
E-post: Adressen Gömd

 

 

Postadress:
BMK Västan - Badminton
Johan Olofsson, Valhallavägen 34A
31273 Skummeslövsstrand

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: johan.olofsson77@gma...

Se all info