Hoppa till sidans innehåll

Distriktstävling Halmstad

22 OKT 2017 13:03
Årets första Distriktstävling spelades i Halmstad med fina resultat av våra duktiga spelare.
  • Skapad: 22 OKT 2017 13:03

I U11 debuterad tre spelare, Leopold, Ludvig och Arvid, alla tre visade härlig inställning i både med och motgång. Arvid hade denna gång det bästa spelet och vinner klassen följt av Ludvig och Leopold. Dessa tre spelare kommer vi få läsa mer om här, var så säkra. Fortsätter de att träna bra och tävla lite till för rutinens skull så kommer det bli väldigt kul att följa dessa tre unga spelare.

I U13 spelade Elliot, Theodore och Elias. Elias kämpade bra men går inte vidare till slutspel denna gången. Elliot och Theodore visar fortsatt fint spel, förra veckans brons i singel följs denna veckan upp med ett silver till Elliot och ett brons till Theodore. 

I U15 spelar Eric, Johan och Linus. Linus krigade på bra mot duktiga och lite äldre motståndare men går inte vidare till slutspel. Eric går vidare från poolen men förlorar kvartsfinalen efter en jämn och hård match. Johan tar sig till final innan det tar stopp denna gången, men en silvermedalj får han med sig hem.

Väl kämpat av alla spelare, vi visar att BK Västan kommer att vara en klubb att räkna med. Finns lite att jobba på och finslipa på träningarna framöver men så ska det vara.

Skribent: Johan Olofsson
E-post: Adressen Gömd

 

 

Postadress:
BMK Västan - Badminton
Johan Olofsson, Valhallavägen 34A
31273 Skummeslövsstrand

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: johan.olofsson77@gma...

Se all info