Hoppa till sidans innehåll

Nissanslaget

26 MAR 2017 21:32
En sen rapport från förra helgens tävling i Halmstad.
Bra resultat av Västan i Nissanslaget som avgjordes 18-19 mars.
  • Skapad: 26 MAR 2017 21:32

I HSU11 debuterade Elias Franzén, med en vinst och en förlust gick Elias vidare till slutspel där han förlorade kvartsfinalen mot slutsegraren i klassen.

I HSU13 spelade en annan debutant, Linus Mannermyr samt Elliot och Theodor Tall. Linus får en tuff pool där han bla möter slutsegraren så det blev tre förluster i poolen. Elliot vinner en av matcherna men det räckte inte till slutspel denna gång. Theodor vinner första matchen övertygande och får WO i andra och gick till slutspelet där det tog stopp denna gång.

I HSU15 spelade Simon Johansson, Johan Nilsson och Eric Arneson. Johan blev tyvärr sjuk och var tvungen att lämna WO. Simon fick värsta tänkbara lottningen, möter båda spelarna som sedan spelar final, men Simon kämpade på bra och fick fina resultat med sig trots två förluster i poolen. Eric spelade bra och vann sina båda poolmatcher och gick till semifinal där Eric spelade bra och hängde med riktigt bra fram till de sista avgörande bollarna i varje set, en knapp förlust efter bra spel.

I DSU15 spelade Lovisa Jansson trots att hon egentligen spelar U13. Lovisa spelar riktigt bra och tar hem silvret efter en endast förlust i tävlingen och denna förlust var en mycket jämn tre setare så guldet var inte långt borta.

Bra spel av många Västan spelare denna helg, roligt att några nya spelare provar på att tävla.

Skribent: Johan Olofsson
E-post: Adressen Gömd

 

 

Postadress:
BMK Västan - Badminton
Johan Olofsson, Valhallavägen 34A
31273 Skummeslövsstrand

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: johan.olofsson77@gma...

Se all info