Hoppa till sidans innehåll

Lagholmsspelen

09 DEC 2018 21:29
Vår egna tävling Lagaholmsspelen avgjordes i helgen och lockade ca 90 deltagare.
  • Skapad: 09 DEC 2018 21:29

I U13 spelade Arvid bra och tog sig hela vägen till final där det tyvärr blev förlust. Åter igen en mycket bra insats av Arvid som visar upp spel som bara blir bättre och bättre.

I U17 spelade Linus och Simon. Linus fick en WO i poolen så blev bara en match mot en för dagen för bra spelare. Linus krigade men trots förlust så blev Linus pool tvåa och fick då möta Simon som vunnit sin pool på den andra halvan. Matchen vinner Simon och är därmed i final. I finalen börjar det trevande men i andra set spelar Simon upp sig och det blir mycket jämnare, dock blir det förlust i två raka set.

I C-klass spelade Johan N, Eric, Aziz och Johan O. Från pool spelet tar sig Johan N, Eric och Johan O vidare, i en av kvartsfinalerna blir det klubbkompis möte där Eric vinner mot Johan N. I kommande semi blir det återigen ett möte mellan två Västan spelare då Johan O och Eric ställs mot varandra, Eric kämpar bra men Johan vinner matchen och tar sig till final. En final som Johan vinner mot en spelare från Älmhult. 

Summerar man dagen så kan man inte vara annat än nöjd. Alla spelare kämpar och jobbar hårt, visar en bra attityd i medgång som motgång. 

Stort tack också till alla som hjälpte till under dagen.

Skribent: Johan Olofsson
E-post: Adressen Gömd

 

 

Postadress:
BMK Västan - Badminton
Johan Olofsson, Valhallavägen 34A
31273 Skummeslövsstrand

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: johan.olofsson77@gma...

Se all info