Hoppa till sidans innehåll

Lagaholmsspelen 2016

11 DEC 2016 20:22
Lagaholmsspelen blev en dunder succé för BK Västan.
Vad sägs om 6 guld och 2 silver, det är riktigt bra!!
  • Uppdaterad: 11 DEC 2016 21:37

I herrsingel U13 vinner Elliot Tall efter en helt makalös vänding, förlorar knappt första set men tar tag i spelet och vinner de två kommande seten mot en fysiskt stark motståndare, grymt bra.

I damsingel U13 vinner Maja Bendris nästan på samma sätt finalen, kanske lite nervöst i första set som hon förlorar klart men går ut i andra och visar att hon är bäst, motståndaren orkar inte hålla emot och Maja vinner 2 raka set och därmed tävlingen.

I damsingel U15 dominerar Lovisa Jansson från början till slut, kändes inte som att någon kunde hota hennes vinst. Det grymma med denna vinst är att Lovisa egentligen bara är U13 spelare men gick upp en klass i denna tävling.

I damdubbel U15 vinner Lovisa och Maja guldet efter bra och stabilt spel, här har båda tjejerna gått upp en klass.

I herrsingel U15 går Johan Nilsson till final efter några helt otroliga matcher i kvartsfinal och semifinal, i finalen tar dock orken slut men han faller med den äran.

I herrdubbel U15 vinner Johan och Eric Arnesson guldet utan några som helst problem.

I damsingel U17 vinner Miranda Persson utan att vara direkt hotad, spelar bra och stabilt och vinner före en annan Västan spelare Elin Hård som tar silvret.

Övriga Västan spelare som deltog och gjorde det bra var Emanuel Jakobsson i U11, Theodor Tall i U13, Simon Johansson som gick till kvartsfinal i U15 innan det tyvärr tog stopp, Jacob Kaestner i U15, Elin Gunnarsson i  U17 och Aziz Rezai i U17.

Nu tar vi snart julledigt och laddar inför vårsäsongen med nya tävlinga, nya framsteg och nya medaljer.

Tack till alla som deltog i helgen.

Skribent: Johan Olofsson
E-post: Adressen Gömd

 

 

Postadress:
BMK Västan - Badminton
Johan Olofsson, Valhallavägen 34A
31273 Skummeslövsstrand

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: johan.olofsson77@gma...

Se all info